Выходные поездки
|
|
BMW-X5 | Дата: Пятница, 07.08.2009, 10:56 | Сообщение # 166 |
Генерал-лейтенант
Статус: Оффлайн
| А можно поподробней, какого числа и во сколько едете???
ВМW - power of dreams!!!!
|
|
| |
Matroskin | Дата: Пятница, 07.08.2009, 11:10 | Сообщение # 167 |
Генерал-лейтенант
| Судя по погоде то воскресенье единственный вариант ... выезжаем обычно около 9,00
Друзья превыше всего. Дружба важнее таланта. Главнее любого правительства. Don Vito Corleone
|
|
| |
PS | Дата: Пятница, 07.08.2009, 12:50 | Сообщение # 168 |
Генерал-лейтенант
| я буду
Справжня реальність за межами асфальту...
|
|
| |
BMW-X5 | Дата: Пятница, 07.08.2009, 13:39 | Сообщение # 169 |
Генерал-лейтенант
| я тоже постараюсь!! Сбор на кибервоинах???
|
|
| |
PS | Дата: Суббота, 08.08.2009, 22:07 | Сообщение # 170 |
Генерал-лейтенант
| Ну то як?
|
|
| |
BMW-X5 | Дата: Суббота, 08.08.2009, 22:47 | Сообщение # 171 |
Генерал-лейтенант
| завтра на 9.00 сбор на кибервоинах!!! Ударим велопробегом по бездорожью!!!
|
|
| |
MAN | Дата: Воскресенье, 09.08.2009, 23:22 | Сообщение # 172 |
Генерал- майор
| Ребята и шо?Как катнулись???От болота уже отмылись?
Ukraine the best!
|
|
| |
BMW-X5 | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 00:05 | Сообщение # 173 |
Генерал-лейтенант
| катнулись отлично!!! 90 км без единого километра асфальта!!! было все, и болота поуши что колеса не крутились, и воды по втулки было, и леса с крапивой по шею, и поля с дорогой раздолбанной вкрай... Ребятам спасибо за отличную покатушку и хорошую компанию!! Вы разработали отличный маршрут, всегда хотел попробовать прокатиццо по подобной дороге..
|
|
| |
MAN | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 00:51 | Сообщение # 174 |
Генерал- майор
| Суперово!Воно того варте!
Ukraine the best!
|
|
| |
Matroskin | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 09:03 | Сообщение # 175 |
Генерал-лейтенант
| Всем респект за вчерашний выезд. Глина утомила сразу )))))))))))) Было тяжело. Физическая форма ваша впечатляет. Игорь вообще реально монстр. В конце когда все подустали под такие горки выезжать , это конечно видно функционал.
Друзья превыше всего. Дружба важнее таланта. Главнее любого правительства. Don Vito Corleone
|
|
| |
PS | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 11:18 | Сообщение # 176 |
Генерал-лейтенант
| Я відтягрувся на повну! Гірки, доріжки, стежечки, кущі, кропива, грязука, коріння і польоти через руль - тут центральний процесор, у порівнянні із трасою, нагружається на всю катушку. Завжди міряв про покатушку де б можна було не тільки покрутити, але й порулити!!! Алей ж нарулився - рук не відчуваю. У якийсь момент я відчув себе водієм Хамера на двох колесах, такої жесті у лісочку за домом не знайдеш, це я вам точно кажу. Це була найкраща покатушка із всіх, що у мене були! А болото... якби не було болота я б його знайшов! Мужики, дякую вам за цей день, дякую що ви такі є, і ще ті гірки у Давидковецькомі лісі ви мусите показати!
|
|
| |
Matroskin | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 11:31 | Сообщение # 177 |
Генерал-лейтенант
| Добре давай разом кататись , е друга частина маршруту ще тяжча. Дороги шо мабуть ще при союзи танки їздили через ліс )))))))))) від пірогівець до давидківець насквозь через ракетну точку бувшу. Мене здивувало як ти вскочив ... так здається сильно гепнувся але сразу в сідло. Мужик .
|
|
| |
PS | Дата: Понедельник, 10.08.2009, 12:19 | Сообщение # 178 |
Генерал-лейтенант
| 14 чи 15 серпня їду у Село Отроків Новоушицького району на фестиваль "Отроків-2009" Детальніше про сам фестиваль можна почиттати на сайті http://otrokiv.org/ Я був минулого року коли фест проходив вперше і можу сказати що, власне, як фест Отроків вийшов ніяким, маємо велику надію що вдруге все буде набагато краще. А якщо не заморочуватися на фесивальній програмі то це хороше місце щоб попити пивка, покупатися у річці, покатати по лісочку, подивитися на різні чудирнацькі споруди, які вибудував тут колись божевільнй поміщик, додайте до цього всього, що тут буде, яка-не-яка, розважальна програма із лазерним шоу і вийде чудовий варіант для відпочинку на вихідних. Добавлено (10.08.2009, 10:54) --------------------------------------------- P.S. Ось що я писав про перший Отроків Добавлено (10.08.2009, 11:19) --------------------------------------------- Quote (Matroskin) Добре давай разом кататись , е друга частина маршруту ще тяжча. Дороги шо мабуть ще при союзи танки їздили через ліс )))))))))) від пірогівець до давидківець насквозь через ракетну точку бувшу. Мене здивувало як ти вскочив ... так здається сильно гепнувся але сразу в сідло. Мужик . Для мене складність маршруту прямо пропорційна задоволенню від нього, тому я ваш назавжди! А гепнувся я не сильно, у проміжок часу між тим, як корінець поперек стежки вибив ноги із педалей і моментом коли прямо посеред тієї ж дороги виник пеньок я встиг вигальмуватися, тож через руль летів уже із невиликим прискоренням і вдало приземлився на рівний участок. Тут така справа чим частіше и літаєш через руль тим менш травматичним стає для тебе кожен наступний політ А літаю я дай Боже ))))))
Сообщение отредактировал PS - Понедельник, 10.08.2009, 12:29 |
|
| |
tema_13 | Дата: Пятница, 14.08.2009, 16:20 | Сообщение # 179 |
Лейтенант
| завтра, послезавтра какие либо покатушки организовываются? хотелось бы присоедениться.
http://ua-prezent.com - подарки, сувениры, оптика, тур. инструмент. http://aveo.km.ua - Шевроле Авео клуб Хмельницкий http://yes.km.ua - настройка компьютеров
|
|
| |
MAN | Дата: Пятница, 14.08.2009, 19:38 | Сообщение # 180 |
Генерал- майор
| Следи за темой,если что,то обязательно отпишым!А еще есть мини-чат в нижнем левому углу сайта.там тоже могут быть новости про покатухи!
Ukraine the best!
|
|
| |