Последняя покупка для вела
|
|
PS | Дата: Вторник, 09.12.2008, 09:11 | Сообщение # 121 |
Генерал-лейтенант
Статус: Оффлайн
| Відгуки про роботу механізму паралельного підводу колодок настільки різні, що не знаєш яким вірити Одні пишуть, що розбалтуються інші, що працюють без жодних проблем. Поживемо - побачимо.
Справжня реальність за межами асфальту...
|
|
| |
Matroskin | Дата: Вторник, 09.12.2008, 09:15 | Сообщение # 122 |
Генерал-лейтенант
| В мене такі. Постав зразу бустер на заднє колесо )))))))))) . А то шо хапають то факт ... Розбалується все )))))))))))) Ти ж знаєшь Женя ... Ломають навіть кубовскі рами. ))))))))
Друзья превыше всего. Дружба важнее таланта. Главнее любого правительства. Don Vito Corleone
|
|
| |
PS | Дата: Вторник, 09.12.2008, 15:49 | Сообщение # 123 |
Генерал-лейтенант
| Бустер треба реально. Хто бачив мій вел, знають, що в мене дещо мутована рама із товстим оперінням і "збитою" геометрією. Коли хотів поставити собі бустер при Тектро у Веломані сказали: не гони, твою раму не так просто розігнути... Поставили ХТ. При роботі заднім гальмом, рама "гуляє" так, що ого-го! Більше у кілька різів гальмівне зусилля на лице. Бустер потрібен однозначно.
|
|
| |
Matroskin | Дата: Вторник, 09.12.2008, 15:55 | Сообщение # 124 |
Генерал-лейтенант
| хоть сам ганяю без бустера при моий вазі з рюкзаком десь 110 кг и то на горках з головою зусилля ... але все одно , бустер потрібен.
Друзья превыше всего. Дружба важнее таланта. Главнее любого правительства. Don Vito Corleone
|
|
| |
Cocaine | Дата: Вторник, 09.12.2008, 19:34 | Сообщение # 125 |
Полковник
| .....с моей точки зрения....зря брал в-брейки....за ети деньги можно било взять неплохие диски и даже гидру! Quote (Matroskin) В мене такі. Постав зразу бустер на заднє колесо )))))))))) . А то шо хапають то факт ... Розбалується все )))))))))))) Ти ж знаєшь Женя ... Ломають навіть кубовскі рами. )))))))) ломают и биг хити.....а до него кубам еще далеко
Если ты упал, встань и едь дальше.
|
|
| |
PS | Дата: Вторник, 09.12.2008, 20:33 | Сообщение # 126 |
Генерал-лейтенант
| Quote за ети деньги можно било взять неплохие диски и даже гидру! Диски за 500 грн? Ану здивуй мене - покажи які?
|
|
| |
MAN | Дата: Вторник, 09.12.2008, 22:33 | Сообщение # 127 |
Генерал- майор
| А вобще с дуру можно и сами знаете что поломать .....Что по теме,то сам предний или задний тормоз можно взять за 500грн и очень даже неплохой,но учитывая то если у тебя сразу втулочки по диск и ротор есть,а так добавь еще стомость роторов=250грн+втулочки+гидра=очень немало,вобщем решать уже хазяину бустер нужен в том случае если нет или очень плохая модуляция(дозировка усилия) но бустер ни в коем случае не повышает мощность тормозов!Впринципе Игорь BMW X-5 ездит без бустера и судя по тому как он ефективно тормозит,то модуляция у него супер!Стелс все же не хлам.Так что нужно смотреть по раме они либо хорошая либо хлам....Что по Кубовским рамам,то перья задние у них очень жесткие-бустера тем ненужно.А вобще дисковая гидра ррулит во всем кроме цены
Ukraine the best!
|
|
| |
Cocaine | Дата: Среда, 10.12.2008, 00:05 | Сообщение # 128 |
Полковник
| http://www.exdriver.com.ua/goods/equipment/summer/tormoz/BB7.php Avid BB7! Лучшая механика в мире! или Джуси 3-5
|
|
| |
PS | Дата: Среда, 10.12.2008, 11:07 | Сообщение # 129 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Cocaine) http://www.exdriver.com.ua/goods/equipment/summer/tormoz/BB7.php Avid BB7! Лучшая механика в мире! или Джуси 3-5 Ціна застаріла. Актуальна на момент купівля гальм 60 баксів по курсу 7.30 ітого 438 грн. + 200 грн. - втулка + встановлення + можливий гемор із не тим розміром спиць... от і рахуй. І це з розрахунку на одне гальмо... На рахунок бустера. Жека, напевне ти помиляєшся, якщо колодки, зжимаючи обід, розжимають при цьому піря рами, то втрачається саме тиск на обід, до чого тут модуляція? А на рахунок поганих рам ти також загнув. Я не буду сперечатися на тему чиї рами якісніші Giant, Cube чи Стелс, для мене це і так ясно. В крайньому разі, можемо поставити мої гальма і на твій Аналог і Ігорів Стелс і подивитися як запляшуть ваші піря у порівнянні із моїми. Дєлов то - 5 хвилин.
Сообщение отредактировал PS - Среда, 10.12.2008, 11:08 |
|
| |
BMW-X5 | Дата: Среда, 10.12.2008, 23:54 | Сообщение # 130 |
Генерал-лейтенант
| Quote (PS) В крайньому разі, можемо поставити мої гальма і на твій Аналог і Ігорів Стелс і подивитися як запляшуть ваші піря у порівнянні із моїми. На мій Стелс можеш ставити все що завгодно, але запевняю тебе на всі 100 відсотків, що піря в ньому не "запляшуть" оскільки конструкція зігнутої труби без застосування зварних стиків ну ніяк не може деформуватись більш ніж на 1 міліметр... і в цьому одна з переваг стелсовських рам!! доречі кріплення під дискові гальма на ній також є.... Quote (PS) Я не буду сперечатися на тему чиї рами якісніші Giant, Cube чи Стелс, для мене це і так ясно. для мене також - тому і вирішив принаймі ще рік не змінювати свого коника...
ВМW - power of dreams!!!!
|
|
| |
MAN | Дата: Четверг, 11.12.2008, 00:53 | Сообщение # 131 |
Генерал- майор
| Чувствую сейчас будет война ....Кто-то когда-то жаловался что ему нехватает мощности задних тормозов? покажите мне такого!!!!!!! Именно что весь вопрос установки бустера сводится к улучшению модуляции,а вобще извините что спорю,но как можно утверждать что моя рама запляшет?Которая варилась не в ТАЙВАНЕ и не пьяными узкоглащыми,а в ГЕРМАНИИ .Сравнивать и спорить о чем-то можно сколько угодно,но это моя точка зрения,и если некоторые из нас уже проехали 5тыс в этом сезоне,а не 500км,то мы можем что-то сравнивать и утверждать ... не ссорьтесь
Ukraine the best!
|
|
| |
PS | Дата: Четверг, 11.12.2008, 12:29 | Сообщение # 132 |
Генерал-лейтенант
| Я не сварюся, я пропоную практичні дослідження на предмет гнучкості рам при роботі заднім гальмом Shimano XT V-breakes.
|
|
| |
Matroskin | Дата: Четверг, 11.12.2008, 16:13 | Сообщение # 133 |
Генерал-лейтенант
| Люди ... Вы как дети в песочнице чья ломатка лучше копает ... Женя твоя рама хорошая , но по форумам кюба сам знаешь отношения очень не однозначное, то есть все индивидуально. И уверяю вас ... гнуться будут перья. Когда заметил ето у себя перелопатил куча инфы ... про етот еффект паралелок ХТ пишут практически все у кого стоят они. В независимости от рам производителей. Вы так иногда про те велы говорите что кажеться представляете как бог гефест и зевс в двоем их делают а потом спукают вам на землю и посвящают в почти боги ))))))))))) Катаемся и не спорим кто на чем. Добавлено (11.12.2008, 15:13) --------------------------------------------- а щодо величини деформації , то хід вібрейка наскільки я помню 2-3 мм. Тому деформація рами навіть на 1 мм це вже суттєво. Ободна магура гидра завжди йде з бустерами не від хорошого життя )))))))))
|
|
| |
Cocaine | Дата: Четверг, 11.12.2008, 19:08 | Сообщение # 134 |
Полковник
| Quote (MAN) Чувствую сейчас будет война biggrin ....Кто-то когда-то жаловался что ему нехватает мощности задних тормозов? Я! у меня их нету....
|
|
| |
RON | Дата: Воскресенье, 04.01.2009, 19:56 | Сообщение # 135 |
Генерал-лейтенант
| мне только что по спецзаказу привезли новенькую велорубаху 
Четыре колеса возят тело, а два колеса - душу. Гари Фишер http://motosite.ho.ua/
|
|
| |